Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Alset Αθανασιος Κουταλοπουλος & Υιος Ο.Ε

Η εταιρεία Alset ιδρύθηκε το 1989 απο τον Αθανάσιο Κουταλόπουλο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η ορεξη για δουλειά, το όραμα, η πίστη, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα ήταν θεμέλιο για μια γρήγορη ανάπτυξη και ανοδική πορεία της εταιρείας.
Το 1993 κατασκευάστηκαν οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 700 τ.μ. στην οδό ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 106 στην Αλεξάνδρεια όπου λειτουργεί ως σήμερα εκθεσιακός χώρος. Η συστηματική εργασία και η ποιότητα δημιούργησαν χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και την καταξίωση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά.
Το 2009 δημιουργούνται οι δεύτερες κτηριακές εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο χώρο 1.200 m2 στο 4ο χιλ. Αλεξ.-Κατερίνης όπου λειτουργούν το εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών και το λογιστήριο και παράλληλα η εταιρεία μετονομάζεται σε Alset Κουταλόπουλος Αθ. και Υιός. Η εμπειρία 30 ετών η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών η άριστη κατασκευή το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό η γρήγορη εξηπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρεία ALSET. Οι διαδικασίες παραγωγής και πώλησης των προϊόντων της εταιρείας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΚΑ 1-9